TRÄDGÅRDSDESIGN

Villaträdgård på Lidingö, Gåshaga

"Äntligen blev vår trädgårdsdröm uppfylld!
 
Våra gröna fingrar och allmänna trädgårdsintresse insåg vi inte skulle räcka för att skapa den helhet vi önskade i vår trädgård. Vi behövde någon med grönt hjärta, hjärna och fingrar :-)
 
Anna har varit ovärderlig i att från grunden bedöma potentialen i vår trädgård, skissa på alternativ och sedan detaljera med flera olika växtval. Hon kombinerar förmåga att lyssna och ta in med att också vara tydlig i vad hon anser så att vi som kund och Anna som expert finner rätt balans. Att ha tålamod och kunna utstå vår velighet och önskan om alternativa förslag var avgörande för att planering och genomförande blev så lyckat.
 
Vi rekommenderar Anna och hennes team å det varmaste och längtar till att se hur vår trädgård år från år ändrar karaktär och utvecklas till den helhet som Anna skapat åt oss. / Fia och Jonas"

loading...

Design av radhusträdgård, Vällingby

Solig slänt i Tyresö

"Vi hade länge velat ha en prunkande trädgård som blommade från tidig vår och genom hela sommaren. Önskemålet var att blomsterprakten skulle bölja i olika nivåer och avlösa varandra genom årstiden. Anna förstod oss snabbt och utifrån önskemål om färgskala tog hon fram ett förslag där vi tillsammans valde och valde bort växter. Resultatet blev fantastiskt och det vi trodde skulle ta flera år med en tät blomsterprakt kunde vi njuta av redan första sommaren. Tack Anna för ditt härliga engagemang och kunnande som möjliggjorde detta. Vi är så nöjda! / Peter och Liselott"

Före

loading...

Efter

loading...

Terrass i norrläge

Med ett norrläge kan man skapa en lummig oas i sommarvärmen, en plats för svalka varma dagar. I det här fallet kunde kunden dessutom nyttja sin terrass under sommardagens sista timmar till en lugn stund i kvällssolen efter en dags arbete.